Acasă Beneficii Structură pe niveluri Ghid utilizator Întrebări frecvente

CUM VĂ ACCESAȚI CONTUL CLUB 888.RO

Pentru a vizualiza detaliile complete ale contului dvs. Club 888.ro, puteți alege una dintre variantele următoare:

  1. Faceți clic pe butonul Contul meu de pe site-ul 888casino sau 888sport și de pe clientul 888poker.
  2. Faceți clic pe butonul Club 888.ro în clientul dvs. 888poker.

DUPĂ CE AȚI ACCESAT CLUBUL MEU 888.RO, IATĂ CE VEȚI VEDEA:

Pentru a vizualiza detaliile complete ale contului dvs. Club 888.ro, puteți alege una dintre variantele următoare:

  1. Nivelul dvs. actual în partea de sus a ecranului.
  2. O bară de progres care indică numărul de puncte acumulate deja la acest nivel și numărul de puncte de care aveți nevoie pentru a ajunge la nivelul următor.
  3. Numărul de Monede (Tokeni) de Aur care vă așteaptă la finalul acestui Nivel.
  4. Soldul curent de Monede de Aur.

CUM ACCEPTAȚI PROVOCĂRI

Veți putea vedea care sunt Provocările disponibile în fila Provocări a contului dvs., sub bara de progres. Unele Provocări vă vor acorda puncte în timp real, în timp ce pentru altele, veți primi punctele în 72 de ore de la finalizarea Provocării. Toate Provocările sunt activate automat, ceea ce înseamnă că nu va trebui să întreprindeți nimic și nici să optați pentru a începe. De exemplu: veți începe să câștigați automat puncte pentru Provocarea „Jucați Poker” după ce începeți să jucați în turnee sau în jocuri pe bani 888poker. Butoanele din partea dreaptă a fiecărei Provocări vă vor conduce la locul potrivit pentru a finaliza Provocarea. Este posibil ca din când în când să fie adăugate Provocări suplimentare, așa că urmăriți ce se mai întâmplă în Club!

CUM VIZUALIZAȚI STATUS-UL PROVOCĂRII CURENTE

Atunci când o Provocare este activă, vă veți putea urmări progresul lângă secțiunea de descriere a Provocării.

După ce finalizați o Provocare sau i se schimbă status-ul, va apărea o panglică colorată, însoțită de unul dintre următorii termeni, care îi indică status-ul.

Finalizată: Aceasta înseamnă că ați finalizat cu succes această Provocare și că ați colectat toate punctele posibile. O panglică verde va apărea în dreptul acestei Provocări.

Expirată: Aceasta înseamnă că această Provocare a expirat și nu mai puteți câștiga puncte din finalizarea ei. O panglică gri va apărea în dreptul acestei Provocări.

În curs de procesare: Aceasta înseamnă că suntem în plin proces de stabilire dacă această Provocare a fost finalizată cu succes sau a expirat.

Atunci când treceți la Nivelul următor sau finalizați o provocare în timp ce jucați poker, va apărea o fereastră pop up pentru a vă felicita.

CUM VĂ TRANSFORMAȚI MONEDELE DE AUR ÎN PREMII

Este ușor să vă transformați Monedele de Aur în premii și bonusuri! Doar faceți clic pe fila Transformare din partea de sus a ecranului contului dvs. Club 888.ro, care vă va direcționa spre Pagina de transformare.

Acum este momentul să vă alegeți premiul! Trebuie doar să alegeți din lista de bonusuri de pe Pagina de transformare.

Numărul de Monede de Aur necesare pentru fiecare premiu este listat în partea dreaptă. Dacă un articol este de culoare gri și are o pictogramă cu lacăt în partea sa dreaptă, aceasta înseamnă că nu aveți suficiente Monede de Aur pentru acesta – dar, probabil sunteți foarte aproape

După ce v-ați ales articolul, veți putea specifica câte doriți să primiți bifând căsuța disponibilă.

După ce ați apăsat pe butonul de Transformare, va apărea un mesaj cu lista articolelor transformate astfel.