Despre noi

Grupul 888 este accesibil de pe piaţa de jocuri online din România prin intermediul site-ului web 888.ro. Timp de peste un deceniu, 888 a fost una din cele mai renumite mărci din industria jocurilor de divertisment online. Suntem un lider al inovaţiilor în industria jocurilor, oferind jucătorilor noştri o experienţă de joc distractivă şi sigură.
A A A
Cine suntem noi
Despre noi

Misiunea noastră

Misiunea grupului 888 este de a se asigura că jucătorii beneficiază de cea mai bună experienţă online de divertisment, inclusiv bonusuri mari şi promoţii fantastice, concepute în mod special pentru jucătorii români. 888 deţine o licenţă oficială de jocuri, emisă de către autoritățile naţionale şi oferă un mediu de joc care aderă la principiile jocului responsabil.

Grupul 888 este de asemenea implicat în mod activ în lupta împotriva ludopatiei şi interzice accesul la serviciile sale persoanelor sub 18 ani.

A fi cel mai bun la cazinou şi poker

888casino este un cazinou real, ce poate fi accesat din propria dumneavoastră locuinţă. Mesele şi sloturile noastre au fost concepute pentru a fi amuzante şi distractive. Oferim jocuri exclusive, de la sloturi originale până la jocuri clasice de cazinou, cum ar fi ruleta sau blackjack.
La 888poker puteţi juca o varietate de jocuri de poker şi turnee zilnice, aşa că veţi găsi întotdeauna un joc care să vă placă. Actualizăm în mod constant software-ul pentru a ne asigura că beneficiaţi de cea mai bună experienţă posibilă atunci când jucaţi poker online. Jocurile sunt intuitive, permiţându-vă să vă concentraţi pe joc şi cărţi.
Vi se pare interesant?
Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro