Sursa fondurilor

De ce este necesar să vă transmit care este sursa fondurilor pe care le cheltuiesc la dumneavoastră? Este o solicitare reală?

În primul rând, putem confirma că solicitarea este reală.

Din când în când este posibil să fie necesar să vă solicităm informaţii care pot fi percepute ca fiind "personale", dar aceste demersuri sunt în conformitate cu politica firmei şi vă garantăm că nu vom partaja niciodată aceste informaţii cu terţi neautorizaţi.

De ce trebuie să vă dovedesc de unde provin fondurile?

Pot exista momente în care sunt atinse anumite limite financiare şi poate deveni necesar să solicităm membrilor să prezinte dovezi pentru a confirma sursa/sursele de finanţare cu care au jucat. Aceste informaţii nu vor fi folosite decât ca referinţă internă pentru a ne asigura că clienţii noştri joacă responsabil şi conform fondurilor disponibile. Niciun terţ neautorizat nu va primi vreodată aceste informaţii.

Nu suntem singurii care solicită acest tip de informaţii de la clienţi şi este foarte probabil să fiţi abordat de alţi operatori de jocuri de noroc care să vă solicite tot aceste informaţii atunci când sumele cheltuite/jucate ating anumite limite.

Dacă nu vă trimit sursa finanţării ce se întâmplă?

Din nefericire, dacă nu primim informaţiile solicitate de la dumneavoastră vom fi nevoiţi să aplicăm restricţii financiare pe cont. Totuşi, dacă vă hotărâţi să ne trimiteţi informaţiile solicitate la o dată ulterioară vom fi încântaţi să ridicăm restricţiile.

Cum vor fi utilizate informaţiile?

Toate informaţiile primite vor fi tratate ca fiind confidenţiale. Vor fi folosite numai pentru a confirma că banii cu care jucaţi / pe care-i cheltuiţi provin dintr-o sursă legală.

Avem o echipă de profesionişti specializată care analizează şi evaluează toate informaţiile primite pentru a se asigura că documentele îndeplinesc cerinţele care vă dau posibilitatea de a vă bucura în continuare de jocurile din site-urile noastre.

Înţelegem pe deplin că unii clienţi au situaţii financiare complexe, care pot face ca aceste solicitări să fie mai dificil de aplicat.

Ne trebuie de la dumneavoastră:

Vom avea nevoie să identificăm şi să susţinem sursa şi valoarea fondurilor pe care le folosiţi la jocuri/pariuri. Printre exemplele de posibile surse de finanţare sunt incluse:

  • Un link către un site web care să vă indice calitatea de angajat/angajator/şef sau patron
  • O copie a fluturaşului de salariu
  • Vânzarea de acţiuni
  • Vânzarea uneia sau a mai multor proprietăţi
  • Moştenirea (o copie a scrisorii executorilor din care să reiasă suma moştenită ca beneficiar şi o copie a unui extras de cont în care să se indice suma primită din contul executorului).
  • Dividende de la o companie (o copie a certificatului de dividende şi o copie a extrasului de cont din care să reiasă suma primită de la companie).
  • Altele (compensaţii/câştiguri la jocuri de noroc/loterie/extrase de cont, etc.)

Cum vă trimit documentele?

Nu uitaţi să includeţi numele şi/sau numărul contului împreună cu documentele pe care ni le trimiteţi.

  1. Cea mai simplă cale de a transmite documentele este prin casierie. Puteţi încărca documente prin casierie accesând fila din partea stângă denumită "Mai multe" şi făcând clic pe "Verificare ID"
  2. Alternativ, ni le puteţi trimite prin e-mail dar vă recomandăm cu tărie să le trimiteţi prin casieria din client. Faceţi o fotografie a documentului cu telefonul şi răspundeţi la solicitarea pe care v-am adresat-o prin e-mail.
Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Safer.Better.Together.

Playing responsibly within limits

18+
888responsible

Copyright © 2020 888 Romania Limited, cu număr înregistrare 112541 și cod fiscal 35108618, o subsidiară a 888 Holdings PLC

888 Romania Limited este o companie înregistrată în Malta, cu adresa în Malta, nivel G, Quantum House. Str. Abate Rigord nr. 75, Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta.

Vă rugăm să contactați echipa noastră de Servicii Clienți pentru orice întrebare la email: suport@888.ro, sau la telefon +44-203-478-1907.

Dreptul de a furniza jocuri de noroc la distanță în România a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://www.onjn.gov.ro/) (valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026) și în temeiul autorizației de exploatare a jocurilor de noroc acordată prin Decizia nr. 1479/30.08.2018 (valabilă până la data de 30 august 2019).

Jocurile de noroc sunt interzise minorilor și pot genera dependență. Jucați responsabil.