Întrebări frecvente:

[+]
[-]
Ce este 888.ro?
Pentru a le oferi jucătorilor din România cea mai plăcută experiență de joc, am lansat versiunile de cazinou, poker și pariuri sportive exclusive pentru România pe o singură platformă - 888.ro. Pe noua platformă 888.ro, veți putea juca poker cu jucători din lumea întreagă, în cadrul acelorași jocuri și turnee cu bani reali cu care v-ați obișnuit, veți putea juca în cazinou și paria pe evenimente sportive - totul dintr-un singur cont. Aceasta înseamnă că veți avea un singur bankroll, pe care îl veți putea utiliza pentru a juca oricare dintre jocurile noastre. În plus, veți beneficia și de un singur Program de loialitate pentru toate jocurile. În Programul de loialitate, cu cât jucați mai mult, cu atât obțineți mai multe puncte și cu atât mai multe bonusuri, bani și cadouri veți putea primi în schimbul lor.
[+]
[-]
Cum deschid un cont nou pe 888.ro?
Verificați-vă căsuța poștală pentru a identifica mesajul e-mail cu instrucțiunile cu privire la modul în care vă puteți înregistra noul cont 888.ro și beneficia de o ofertă specială.
[+]
[-]
Ce s-a întâmplat cu bankroll-ul meu de pe 888.com?
Bankroll-ul dvs. va fi disponibil și accesibil pentru efectuarea de retrageri. Vă puteți retrage fondurile aici: www.safe-cashier.com. Toate bonusurile și biletele pentru turnee din contul dvs. vor expira.
[+]
[-]
Ce s-a întâmplat cu monedele mele Gold Tokens?
Toate monedele dvs. Gold Tokens vor fi transferate în noul dvs. cont. Pentru ca transferul să aibă loc, trebuie să vă înregistrați pe 888.ro folosind link-ul special pe care vi-l vom trimite pe e-mail.
[+]
[-]
Ce se va întâmpla cu Nivelul meu de loialitate?
Nivelul dvs. de loialitate va fi transferat în noul dvs. cont 888.ro. Pentru ca transferul să aibă loc, trebuie să vă înregistrați pe 888.ro folosind link-ul special pe care vi-l vom trimite pe e-mail.
[+]
[-]
Ce se va întâmpla cu punctele mele Comp Points?
Toate punctele dvs. Comp Points vor fi transferate în noul dvs. cont 888.ro. Pentru ca transferul să aibă loc, trebuie să vă înregistrați pe 888.ro folosind link-ul special pe care vi-l vom trimite pe e-mail. După transfer, punctele dvs. Comp Points vor fi transformate în Gold Tokens, aceasta fiind moneda noului Program de loialitate 888.ro.
[+]
[-]
Ce este noul Program de loialitate 888?
Noul Program de loialitate vă permite să acumulați puncte pe măsură ce jucați, puncte pe care le veți putea folosi pentru a le schimba pe bonusuri, bani sau cadouri. Aflați mai multe, aici.
[+]
[-]
Nu am primit un e-mail pentru a înregistra un cont nou pe 888.ro, cum mă înregistrez?
Dacă aveți alte conturi 888, vă rugăm să vă verificați căsuța poștală pentru invitația specială de a vă alătura noului 888.ro.
[+]
[-]
Am încărcat deja documente în contul meu 888poker.com. De ce trebuie să le mai încarc încă o dată?
Încărcarea documentelor este necesară pentru fiecare cont pe care îl deschideți la 888. Pe noul 888.ro va trebui să încărcați documentele o singură dată și acestea vor fi valabile pentru toate jocurile – poker, pariuri sportive, cazinou.
[+]
[-]
De ce nu pot beneficia de o ofertă de bun-venit?
Pentru că sunteți deja jucător pe platforma noastră, veți primi o ofertă specială atunci când vă veți înregistra noul cont 888.ro. Aceasta va înlocui bonusul de bun-venit.
[+]
[-]
Ce se va întâmpla cu pariurile mele sportive care vor fi închise după închiderea actualului meu cont 888sport.com?
Pariurile sportive care vor fi închise după ce contul dvs. 888sport.com va fi închis vor fi în continuare valabile. Vă veți putea retrage câștigurile în conformitate cu instrucțiunile detaliate pe care le veți primi prin e-mail.
Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Safer.Better.Together.

Playing responsibly within limits

18+
888responsible

Copyright © 2022. 888 Romania Limited, cu număr înregistrare 112541 și cod fiscal 35108618, o subsidiară a 888 Holdings PLC

888 Romania Limited este o companie înregistrată în Malta, cu adresa în Malta, nivel G, Quantum House. Str. Abate Rigord nr. 75, Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta.

Vă rugăm să contactați echipa noastră de Suport Clienți pentru orice întrebare la email: suport@888.ro, sau la telefon +44-203-478-1907.

Dreptul de a furniza jocuri de noroc la distanță în România a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://www.onjn.gov.ro/) (valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026) și în temeiul autorizației de exploatare a jocurilor de noroc acordată prin Decizia nr. 1635/13.08.2020.

Jocurile de noroc sunt interzise minorilor și pot genera dependență. Jucați responsabil.