1 Înregistrează-te în acțiunea promoțională din e-mail-ul pe care ți l-am trimis.
2 Finalizează misiuni zilnice.
3 Învârte roata ca să câștigi un premiu!

Valabilă până la 19 februarie 2017

Termeni şi condiţii se aplică

Roata premiilor iernii: Termeni și condiții

 

 1. Această promoție se desfășoară între 19.12.2016 și 19.02.2017, ora 23:59 GMT.
 2. Jucătorii care fac prima depunere pentru oricare dintre brandurile 888.ro, vor beneficia și de pachetele de bun-venit corespunzătoare.
 3. Jucătorii înregistrați pe 888casino.ro, 888poker.ro și 888sport.ro vor primi un e-mail personalizat cu o ofertă specială pentru înregistrarea în promoție.
 4. Pentru a fi eligibili, jucătorii trebuie să se înregistreze în promoție în perioada de desfășurare a acesteia, depunând 10 Lei sau mai mult și folosind codul promoțional IERNII. Pentru a garanta înregistrarea, codul promoțional trebuie introdus exact așa cum apare scris.
 5. Misiuni: Există 3 misiuni zilnice care constau în plasarea unui pariu total (a cărui valoare este personalizată pentru fiecare jucător și brand în parte) într-o singură zi:
  • Cazinou: Pariați o anumită sumă în jocurile din cazinou.
  • Pariuri sportive: Plasați o anumită sumă ca pariuri sportive, la cote de cel puțin 2.0. Pariurile trebuie soluționate în aceeași zi.
  • Poker: Jucați în turnee și la mese Sit & Go cu un anumit buy-in total sau obțineți 50 de mâini în Flop la jocurile cu bani reali cu anumite mize minime.
 6. Cerințele de pariere pentru fiecare dintre misiunile zilnice trebuie să fie îndeplinite folosind bani reali sau bonusuri de poker. Pariurile efectuate cu ajutorul sumelor free play sau free bets nu vor fi luate în considerare.
 7. Jucătorii care finalizează 1 sau mai multe misiuni zilnice primesc 1 învârtire la oricare dintre cele 3 Roți cu Premiile iernii.
 8. Alegând 1 dintre roți, jucătorii renunță automat la învârtirea celorlalte 2 roți în ziua respectivă.
 9. Această promoție este limitată la 1 singură învârtire a Roții Premiilor iernii pe zi și per jucător.
 10. Învârtirile Roții cu Premiile iernii: Învârtirile sunt cumulative și sunt valabile timp de 7 (șapte) zile, după care vor expira. Pentru fiecare învârtire câștigată, jucătorii pot alege o roată din cele 3 Roți cu Premiile iernii pe care doresc să o învârtă:
  • Roata Premiilor iernii pentru cazinou oferă free play.
  • Roata Premiilor iernii pentru poker oferă bonusuri de poker.
  • Roata Premiilor iernii pentru pariuri sportive oferă free bets.
 11. În plus față de învârtirile la Roata Premiilor iernii, jucătorii vor mai primi și un bilet în valoare de 100$ pentru Freeroll-ul Premiilor iernii.
 12. Premiile și procentele fiecărei Roți cu Premiile iernii vor fi prezentate detaliat într-un e-mail personalizat trimis jucătorilor.
 13. Premiile vor fi creditate în conturile jucătorilor imediat după învârtirea Roții cu Premiile iernii.
 14. În cazul unei discrepanțe între valoarea premiului afișată pe Roata Premiilor iernii și suma creditată în contul jucătorului, vor prevala datele din sistemul 888.ro.
 15. În cazul în care, din cauza unei defecțiuni tehnice, jucătorii au acces la mai multe învârtiri decât s-a menționat în acești Termeni și condiții, va fi creditat doar premiul câștigat la prima învârtire. Toate premiile subsecvente vor fi anulate.
 16. Premiile din cadrul promoției Roata Premiilor iernii nu pot fi schimbate în valoarea lor în bani.
 17. Premiile din cadrul promoției Roata Premiilor iernii:
  • Roata pentru cazinou:
   • Se aplică toți Termenii și condițiile 888.ro.
   • Sumele free play nefolosite expiră în 14 zile de la data eliberării. Toate sumele free play nefolosite vor fi eliminate din contul jucătorilor după acest moment.
   • Sumele free play sunt asimilate fondurilor bonus.
   • Câștigurile obținute cu ajutorul sumelor free play sunt limitate superior la valoarea bonusului free play, cu excepția câștigării jackpotului.
   • Câștigurile generate de free play trebuie să fie pariate de 40 de ori înainte de a putea fi retrase. Jucătorii au la dispoziție 60 de zile de la data acordării sumei free play pentru a îndeplini această condiție. De exemplu, pentru a retrage un bonus de 10 Lei, jucătorul trebuie să parieze 400 Lei și să îndeplinească toate criteriile necesare pentru a primi bonusul.
   • Dacă cerințele de pariere nu sunt îndeplinite în 60 de zile, câștigurile generate de free play vor fi eliminate din cont.
   • Toate bonusurile sunt supuse prevederilor Politicii de bonusare a 888.RO.Pariurile plasate la toate Ruletele, la Ruleta live, Poker Video și toate jocurile Blackjack echivalează cu 25% din cerințele de pariere. De exemplu, dacă un jucător pariază 500 Lei la Ruletă, doar 125 Lei vor fi luați în considerare în vederea îndeplinirii cerințelor de pariere. Pariurile plasate la toate Sloturile Video valorează 100% din cerințele de pariere. De exemplu, dacă un jucător pariază 500 Lei la orice Slot Video, cei 500 Lei vor fi luați în considerare în vederea îndeplinirii cerințelor de pariere.
   • Fondurile depuse în conformitate cu prevederile acestei promoții pot fi retrase oricând, dar, dacă veți face acest lucru înainte de îndeplinirea cerințelor de pariere, bonusul va expira automat și vom considera că ați renunțat la bonus și la câștigurile derivate din acesta.
  • Roata pentru pariuri sportive:
   • Sumele free bets nefolosite expiră în 14 zile de la data eliberării. Toate sumele free bets nefolosite vor fi eliminate din contul jucătorilor după acest moment.
   • Se aplică toți Termenii și condițiile 888.ro cu privire la free bets.
  • Roata pentru poker:
   • Se aplică toți Termenii și condițiile 888.ro pentru bonusurile de poker.
 18. 888.ro își rezervă dreptul de a anula această promoție în orice moment și fără notificare prealabilă.
Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2018 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro