Găseşti mai jos o lista cu metodele de depunere oferite de 888. Click aici pentru instrucţiuni complete privind modul în care se efectuează depunerile folosind una dintre metodele din listă.

Metode de depunere care permit retragerea
Card de credit VISA
şi carduri de debit
Disponibil membrilor din lumea întreagă. O metodă simplă şi uşoară prin care efectuezi depuneri directe în contul tău 888.
MasterCard Disponibil membrilor din lumea întreagă. O metodă simplă şi uşoară prin care efectuezi depuneri directe în contul tău 888.
ApplePay O tehnologie de plată precum şi o funcţie a celor mai noi telefoane iPhone, tablete iPad şi ceasuri Apple Watch. Scoate cardurile de credit, debit şi alte date de plată sensibile din aplicaţia Wallet, oferindu-vă posibilitatea de a folosi dispozitivul în loc de portofel la casele magazinelor.
Skrill Disponibilă membrilor din lumea întreagă. O modalitate simplă, rapidă şi securizată prin care îţi alimentezi contul 888.
Neteller Disponibilă membrilor din lumea întreagă. O modalitate simplă, rapidă şi securizată prin care îţi alimentezi contul 888.
Transfer bancar Membrii pot transfera bani în contul lor 888 folosind ca metodă de plată transferul bancar. Transferul bancar se poate desfăşura online prin internet banking sau offline prin efectuarea unei depuneri la sucursala locală a băncii.
Trustly Membrii pot transfera bani în contul lor 888 folosind ca metodă de plată transferul bancar online prin intermediul contului sau Trustly.
Metode de depunere care nu permit retragerea
Paysafecard Un voucher preplătit disponibil pentru membrii noştri din România. Depunerile prin Paysafecard reprezintă un mod simplu, rapid şi securizat de a vă alimenta contul 888. Paysafecards pot fi cumpărate de la orice locaţie Paysafecard.

Reţineţi faptul că în funcţie de metoda de plată aleasă şi de valuta contului, depunerea poate fi supusă unei conversii valutare de către 888 şi/sau de către furnizorul metodei de plată alese.

Dacă este necesar, 888 va aplica depozitului o rată de schimb în funcţie de cursul valutar zilnic al băncii noastre. Această rată de schimb va fi precizată clar şi o veţi putea confirma anterior efectuării depunerii. Ratele de schimb şi taxele aferente furnizorului serviciilor de plată selectat vor fi prezentate după aprobarea depunerii.

888 foloseşte cele mai avansate tehnologiide existente criptare şi securizare pentru a se asigura că tranzacţia ta şi toate informaţiile financiare sunt complet securizate.

Contactează-ne pentru asistenţă privind această problemă sau pentru alte probleme referitoare la jocurile online.

În conformitate cu Ordonanța de Urgență 114/2018, 888 aplică o taxă de administrare (CDA) echivalentă cu 2% din suma fiecărei depuneri, fonduri care sunt transferate către Bugetul de Stat.