Întrebări frecvente

 • 1. Ce este Clubul 888.ro?

  Clubul 888.ro este un club exclusiv și unic pentru jucătorii 888.ro.

  Cu cât jucați mai mult, cu atât veți obține mai multe puncte Club 888.ro Club și bonusuri tari, bani și produse pe care le veți putea lua de pe pagina noastră de Transformare din Contul meu.

 • 2. Cum pot intra în Clubul 888.ro?

  Ușor ca bună ziua! Veți intra automat în Clubul 888.ro, în momentul în care plasați primul dvs. pariu cu bani reali. Cea mai frumoasă parte? Este complet GRATUIT!

 • 3. Cum funcționează Clubul 888.ro?
  1. Jucați pe 888.ro și colectați puncte Club 888.ro de fiecare dată când finalizați o misiune.
  2. Treceți la nivelele superioare cu ajutorul punctelor pe care le-ați colectat.
  3. De fiecare dată când urcați un nivel, veți primi câteva Monede de aur.
  4. Transformați-vă Monedele de aur în premii pe pagina noastră de Transformare!
 • 4. Cum acumulez puncte Club 888.ro?

  Veți acumula puncte ca urmare a finalizării uneia sau mai multor misiuni ale Clubului. Unele dintre misiuni vă vor oferi puncte doar după ce le veți finaliza, dar, alte misiuni vă vor permite să acumulați puncte pe parcurs.

  De exemplu, în misiunea poker Hit the Tables, veți acumula puncte pe măsură ce jucați. Dar, în cazul misiunii Be Active, veți primi puncte doar după ce o veți încheia.

  Puteți consulta lista misiunilor disponibile, din care puteți alege, pe pagina de Misiuni, în Contul meu.

 • 5. Cum pot urmări câte puncte am?

  Puteți afla câte puncte aveți oricând doriți. Accesați pagina dvs. Club 888.ro din Contul meu și consultați Bara de progres a punctelor. De asemenea, veți putea vedea de câte puncte mai aveți nevoie pentru a atinge nivelul superior.

 • 6. Cum pot urca nivele în Clubul 888.ro?

  Este ușor! Puteți urca nivele colectând puncte ale Clubului 888.ro. Fiecare nivel necesită un număr diferit de puncte. Cu cât câștigați mai multe puncte, cu atât veți atinge un nivel mai înalt! Și nu uitați – punctele înseamnă premii!

 • 7. Pot trece la nivele inferioare?

  Nu! În Clubul 888.ro, veți putea doar să urcați nivele. Așa că, singura cale este în sus!

 • 8. Cum pot primi Monede de aur?

  Veți primi o mulțime de Monede de aur de fiecare dată când urcați un nivel. Fiecare nivel vă va oferi un număr diferit de monede.

 • 9. Cum îmi pot transforma Monedele de aur în premii?

  Asta este cea mai bună parte! Pur și simplu accesați Magazinul de recompense al Clubului 888.ro și alegeți-vă premiul din oferta noastră de bonusuri, produse și multe altele!

 • 10. Ce s-a întâmplat cu Punctele de recompensă pe care le aveam din Programul de recompense anterior?

  Nicio grijă! Orice Puncte de recompensă pe care le-ați acumulat în cadrul Programului de recompense anterior vor fi transformate, la valoarea egală, în Monede de aur în noul nostru program de recompensare al Clubului 888.ro.

Termeni și condiții
Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro