Problemele de comunicații prin Internet pot cauza, din păcate, diverse cazuri neprevăzute de deconectare. Ne-am dezvoltat propriul software pentru a putea face față unor asemenea incidente într-o manieră care să îi protejeze pe jucătorii noștri de pierderi nejustificate, eliminând în același timp posibilitatea de apariție a unor cazuri de deconectare intenționată sau a unor acțiuni de utilizare abuzivă a sistemului.

Ce se întâmplă dacă sunt deconectat de la jocul de tip cazinou în timpul unei sesiuni de joc?

Procedurile de deconectare de mai jos se aplică pentru următoarele jocuri: blackjack, jocuri de sloturi, ruletă, video poker, baccarat, craps, Caribbean Poker. În aceste jocuri, în cazul în care ţi se solicită să acţionezi ca urmare a unei deconectări, suma pariată va rămâne restricţionată "în joc" până la finalizarea rundei, până la 7 zile pentru jocurile interne și 30 pentru alți furnizori.

Blackjack:

În cazul în care sunteți deconectat înainte să apăsați Butonul Distribuie Cărți (Deal), dar după ce ați plasat un pariu, pariul vă va fi restituit. În toate celelalte cazuri de deconectare, jocul nu vă va comunica rezultatul final și, atunci când vă reconectați la rețeaua noastră, veți putea reveni la joc în etapa în care vă aflați înainte de momentul când s-a produs deconectarea și să finalizați jocul respectiv. În unele cazuri, va trebui să terminați jocul înainte de a juca alte jocuri de cazinou. După trecerea unui număr de 7 zile, serverul va juca sesiunea de joc respectivă utilizând cea mai bună strategie pentru jocul pe care l-ați ales. După ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți avea posibilitatea de a consulta secțiunea Istoricul meu pentru a afla rezultatul jocului.

Jocuri tip sloturi:

În cazul în care sunteți deconectat după ce ați plasat un pariu și după ce ați apăsat Butonul Învârte (Spin): (i) în situația în care nu mai este necesară o altă acțiune din partea dumneavoastră pentru a finaliza jocul, rezultatul jocului va fi stabilit de către generatorul nostru de numere aleatorii (RNG); sau (ii) în situația în care este necesar să întreprindeți ulterior o acțiune suplimentară, jocul nu vă va furniza rezultatul. După ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți putea continua jocul din etapa în care vă aflați atunci când ați fost deconectat. După trecerea unui număr de 7 zile, rezultatul jocului va fi stabilit de către generatorul nostru de numere aleatorii (RNG).

În cazul descris la punctul (i) de mai sus, după ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți avea posibilitatea de a consulta secțiunea Istoricul meu pentru a afla rezultatul jocului.

Jocuri în care poţi alege ce Jackpot să câştigi (au fost oferite):

În aceste jocuri ai 30 de secunde în care poţi alege un jackpot sau jocul alege aleator în locul tău. Dacă în perioada de timp acordată se produce o deconectare şi nu reuşeşti să te conectezi din nou şi să alegi un jackpot în acest interval, jocul va alege la întâmplare un jackpot în locul tău cu ajutorul generatorului de numere aleatorii.

Contoarele din joc şi de jackpot din lobby sunt reîmprospătate la aproximativ 15 secunde, în funcţie de conexiunea de internet care-ţi este disponibilă. Astfel, dacă în timpul perioadei reîmprospătare, alt jucător selectează primul acelaşi jackpot sau Jackpotul combinat (adică jackpotul care dezvăluie toate jackpoturile combinate), este posibil ca valoarea care apare câştigată la jackpot să nu fie suma câştigată în realitate. Valoarea corectă a sumei câştigate poate fi văzută imediat după perioada de reîmprospătare. 

Deoarece perioada de reîmprospătare poate fi rapidă, este posibil să ştii deja că jackpotul a fost resetat înainte ca tu să-l fi câştigat.

Este posibil să nu fi singurul jucător care ajunge la funcţia "Multiple Jackpot” iar dacă prima selecţie a altui jucător este în conflict cu a ta, poţi primi doar un jackpot redus (dacă există). Regula generală este că un jucător care, conform înregistrărilor noastre, ajunge primul la jackpot, are dreptul să primească premiul jackpot dezvăluit, în timp ce orice alt jucător care ajunge la jackpot primeşte numai "sămânţa" (dacă există) şi eventuala sumă generată, dacă există, de la găsirea jackpotului ("suma redusă").

Deşi în teorie, este posibil din punct de vedere matematic, câştigurile simultane şi multiple sunt foarte rare, cel mai posibil scenariu este cel al câştigurilor secvenţiale, de obicei la o distanţă de minute, ore sau zile.

Să presupunem că ajungi împreună cu un alt jucător la funcţia “Multiple Jackpots” iar selecţia ta este a doua:

  1. Dacă amândoi selectaţi acelaşi jackpot, celălalt jucător are dreptul să primească integral premiul jackpot dezvăluit, iar tu primeşti doar valoarea redusă a acestuia;
  2. Dacă celălalt jucător selectează jackpotul combinat, iar tu selectezi orice alt jackpot, celălalt jucător primeşte premiile jackpot integrale, iar pentru jackpotul deja câştigat de el, tu primeşti numai valoarea redusă a acestuia;
  3. Dacă celălalt jucător selectează un jackpot, iar tu jackpotul combinat, celălalt jucător are dreptul să primească integral premiul jackpot selectat, în timp ce tu primeşti toate celelalte premii jackpot cu excepţia celui deja câştigat de celălalt jucător şi valoarea redusă a jackpotului;
  4. Dacă amândoi aţi selectat Jackpotul combinat, celălalt jucător primeşte toate premiile jackpot integrale, iar tu primeşti doar suma valorii reduse a acestora.

În scopul gestionării selecţiilor simultane sau consecutive a unui jackpot sau a jackpotului combinat, jocul consideră o selecţie aleatoare ca fiind selecţia unei persoane.

Cele de mai sus sunt valabile atât pentru jackpoturile pe bani reali cât şi pentru cele din jocurile de antrenament, precum şi pentru jocurile de pe PC cât şi pentru cele de pe dispozitive mobile.

Ruletă:

În cazul în care sunteți deconectat după ce ați plasat un pariu, dar înainte să apăsați Butonul Învârte (Spin), pariul dumneavoastră va fi returnat. În cazul în care sunteți deconectat după ce ați plasat un pariu și după ce ați apăsat Butonul Spin (Învârte), rezultatul jocului va fi stabilit de generatorul nostru de numere aleatorii (RNG). După reconectare, veți putea reveni la setarea jocului aplicabilă înainte de producerea deconectării și vedea rezultatul jocului sau vedea dacă ați câștigat sau nu pariul dvs. în istoricul tabelului ruletei. În unele cazuri, va trebui să reveniți la joc înainte de a juca alte jocuri de cazinou.

Baccarat:

În cazul în care sunteți deconectat în orice moment pe parcursul jocului, jocul va continua. După reconectare, veți avea posibilitatea de a vedea dacă ați câștigat sau nu pariul consultând Istoricul mesei de Baccarat. În unele cazuri, va trebui să reveniți la joc înainte de a juca alte jocuri de cazinou.

Caribbean Poker:

În cazul în care sunteți deconectat înainte să apăsați Butonul Distribuie Cărți (Deal), dar după ce ați plasat un pariu, miza pe care ați pariat-o vă va fi restituită. În toate celelalte cazuri, veți avea posibilitatea de a finaliza jocul de la care ați fost deconectat după ce vă reconectați. În cazul în care jocul nu este finalizat timp de 7 zile, serverul va juca automat sesiunea respectivă utilizând cea mai bună strategie pentru jocul pe care l-ați ales. După ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți putea consulta secțiunea Istoricul meu pentru a afla rezultatul jocului.

Ce se întâmplă dacă sunt deconectat de la poker în timpul jocului?

Anularea turneului

Turneele care sunt în curs de derulare și trebuie anulate din cauza diverșilor factori ce pot apărea (de ex., deficiențe ale serverului, probleme cu conexiunea prezente pe o scară largă, cazuri de întrerupere a curentului electric, deficiențe legate de rețeaua furnizorilor de servicii de Internet, etc.) vor fi anulate, iar jucătorilor care au fost eliminați înainte de anularea turneelor respective nu le vor fi restituite niciun fel de sume în legătură cu aceste turnee. Jucătorilor care nu erau eliminați la momentul anulării: (i) le vor fi restituite orice sume de intrare de tip buy-in, cheltuielile de eliminare în condiții de knock out, sume plătite în regim de rebuy și add-on pe care aceștia le-au achiziționat în legătură cu turneul anulat; si (ii) vor împărți în mod egal (indiferent de numărul de jetoane ale jucătorului) valoarea care este mai mare dintre (a) sumele de intrare de tip buy-in, cheltuielile de eliminare în condiții de knock out aplicabile, sumele plătite în regim de rebuy și add-on achiziționate de cei care au fost eliminați înainte de anularea turneului; sau (b) fondul de premii garantat din care se vor scădea sumele distribuite la punctul (i).

Prin derogare de la prevederile stipulate în paragraful de mai sus, în cazul în care un turneu este anulat când acesta este încă în curs de derulare, ne rezervăm dreptul, la libera noastră alegere, de a returna sumele jucătorilor care nu au fost eliminați din turneu până la momentul anulării acestuia utilizând o formulă bazată pe: (i) numărul de jetoane deținute de jucător; (ii) structura fondului de premii; si (iii) valoarea fondului de premii colectată efectiv de la jucători sau valoarea fondului de premii garantat.

Pentru evitarea oricărui dubiu, în cazul în care înscrierea târzie este încă posibilă după ce turneul a început sau într-un moment în care în cadrul turneului nu s-au făcut progrese semnificative, iar un asemenea turneu este anulat, ne rezervăm dreptul de a nu restitui jucătorilor care sunt încă înscriși în turneu nicio diferență dintre valoarea fondului de premii colectată în mod efectiv de la jucători și valoarea fondului de premii garantat. În acest caz, jucătorilor care nu au fost eliminați din turneu le vor fi restituite sumele în termen de două zile de la data anulării turneului.

Deconectare din cauza unor probleme specifice jucătorilor

În cazul în care un jucător este deconectat din cauza unor motive specifice respectivului jucător, este posibil ca serverul nostru să încerce în mod automat să restabilească conexiunea cu acel jucător. În cazul în care conexiunea nu poate fi restabilită în timp util, în jocurile de tip ring games (desfășurate la mese de joc între mai mulți jucători), în cazul în care: (i) nu ați plasat un pariu atunci când este rândul dumneavoastră, sistemul nostru va apăsa în mod automat butonul ”check”; sau (ii) în cazul în care un alt jucător a plasat un pariu și dumneavoastră trebuie să egalați acel pariu (“call”), mâna dumneavoastră va fi retrasă ”fold”. În cazul în care vă confruntați cu o problemă de conectivitate specifică jucătorilor, nu se va considera că ați pariat toate jetoanele („all-in”) la mâna respectivă. Înainte de a lua orice măsură, sistemul nostru va activa durata în intervalul de timp alocat dumneavoastră, în cazul în care aveți un astfel de interval de timp. În cazul în care conexiunea nu este restabilită într-un interval de timp corespunzător pentru un turneu de poker care este încă în curs de derulare, veți continua să jucați forțat plasând blind-urile, iar sistemul nostru va deduce valoarea mizei plasate în cadrul pariului forțat (blinds) până în momentul în care pierdeți toate jetoanele (blinded out). În cazul în care conexiunea este restabilită înainte să vă pierdeți toate jetoanele (blinded out), veți fi reconectat în mod automat la turneu și veți putea continua să jucați din momentul în care sunteți reconectat la serverul nostru.

Politica privind situațiile de indisponibilitate a serverului

În cazul în care serverul nostru este afectat de o situație neașteptată de indisponibilitate și aceasta afectează toți jucătorii care sunt angajați într-un joc de tip ring game sau într-un turneu, se vor aplica următoarele reguli:

Jocuri de tip ring games (jocuri la mese de poker)

Jocul de tip ring game (la masa de poker) va reveni în mod automat la poziția în care acesta se găsea înainte de mâna care se juca (și care a fost întreruptă din cauza indisponibilității serverului) ca și cum mâna respectivă nu s-ar fi jucat niciodată și oricărui jucător care este deconectat în timp ce un astfel de joc de tip ring game (la masa de poker) este în derulare îi va fi restituită valoarea fondurilor cu care acesta a contribuit la pot în cadrul mâinii întrerupte.

Turnee

Orice turneu care este încă în derulare se va încheia și fondul de premii va fi împărțit în mod egal între toți jucătorii care nu au fost încă eliminați din turneu. Jucătorii care părăsesc turneul înainte de apariția situației de indisponibilitate a serverului nu vor fi afectați și nu vor fi eligibili pentru niciun premiu.

Ce trebuie să fac dacă sunt deconectat de la pariurile sportive în timp ce plasez un pariu?

În cazul în care sunteți deconectat înainte de a apăsa Butonul Plasează Pariu (Place Bet), din contul dumneavoastră nu vor fi trase niciun fel de fonduri. În cazul în care sunteți deconectat după ce ați apăsat Butonul Plasează Pariu dar: (i) înainte să fie afișată confirmarea privind pariul; (ii) în timp ce este în curs de derulare o numărătoare inversă cu privire la un pariu; sau (iii) în cazul în care pariul trebuie să fie aprobat manual, în urma reconectării la rețeaua noastră, veți avea posibilitatea de a vedea dacă pariul dumneavoastră a fost acceptat sau nu, parțial sau total, consultând tabelul conținând istoricul pariurilor sportive.