Politica privind cazurile de deconectare

Problemele de comunicații prin Internet pot cauza, din păcate, diverse cazuri neprevăzute de deconectare. Ne-am dezvoltat propriul software pentru a putea face față unor asemenea incidente într-o manieră care să îi protejeze pe jucătorii noștri de pierderi nejustificate, eliminând în același timp posibilitatea de apariție a unor cazuri de deconectare intenționată sau a unor acțiuni de utilizare abuzivă a sistemului.

Ce se întâmplă dacă sunt deconectat de la jocul de tip cazinou în timpul unei sesiuni de joc?

Procedurile de deconectare de mai jos se aplică următoarelor jocuri: BlackJack, Jocuri tip sloturi, Ruletă, Video Poker, Baccarat, Craps, Caribbean Poker, Poker Pai-Gow. În cazul acestor jocuri, în situația în care sunteți nevoit să întreprindeți o acțiune suplimentară ulterior apariției unui caz de deconectare, pariul (miza) aplicabil(ă) va rămâne restricționat(ă) ”în joc” până la finalizarea rundei, pentru un termen de până la 30 de zile. În cazul în care nu este posibilă continuarea jocului sau în cazul în care nu ați finalizat runda în termen de 30 de zile de la încetarea situației de deconectare, miza pe care ați plasat-o va fi restituită în contul dumneavoastră.

BlackJack:

În cazul în care sunteți deconectat înainte să apăsați Butonul Distribuie Cărți (Deal), dar după ce ați plasat un pariu, pariul vă va fi restituit. În toate celelalte cazuri de deconectare, jocul nu vă va comunica rezultatul final și, atunci când vă reconectați la rețeaua noastră, veți putea reveni la joc în etapa în care vă aflați înainte de momentul când s-a produs deconectarea și să finalizați jocul respectiv. După trecerea unui număr de 30 de zile, serverul va juca sesiunea de joc respectivă utilizând cea mai bună strategie pentru jocul pe care l-ați ales. După ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți avea posibilitatea de a consulta secțiunea Istoricul meu pentru a afla rezultatul jocului.

Jocuri tip sloturi:

În cazul în care sunteți deconectat după ce ați plasat un pariu și după ce ați apăsat Butonul Învârte (Spin): (i) în situația în care nu mai este necesară o altă acțiune din partea dumneavoastră pentru a finaliza jocul, rezultatul jocului va fi stabilit de către generatorul nostru de numere aleatorii (RNG); sau (ii) în situația în care este necesar să întreprindeți ulterior o acțiune suplimentară, jocul nu vă va furniza rezultatul. După ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți putea continua jocul din etapa în care vă aflați atunci când ați fost deconectat. După trecerea unui număr de 30 de zile, rezultatul jocului va fi stabilit de către generatorul nostru de numere aleatorii (RNG).

În cazul descris la punctul (i) de mai sus, după ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți avea posibilitatea de a consulta secțiunea Istoricul meu pentru a afla rezultatul jocului.

Joc Jack’s Pot:

În cadrul acestui joc, aveți la dispoziție 30 de secunde pentru a selecta un cristal, iar dacă nu faceți o alegere în intervalul de 30 de secunde, sistemul de joc va face selecția în mod aleatoriu pentru dumneavoastră. În cazul în care sunteți deconectat în intervalul de timp alocat și nu reușiți să vă reconectați și să selectați un cristal în acest interval de timp, sistemul de joc va selecta pentru dumneavoastră, în mod aleatoriu, un cristal prin intermediul generatorului nostru de numere aleatorii (RNG).

Contoarele de jackpot disponibile în timpul jocului precum și în „lobby" sunt actualizate aproximativ din 15 în 15 secunde, în funcție de tipul de conexiune la Internet pe care o utilizați. Prin urmare, în cazul în care pe durata perioadei de actualizare, un alt jucător selectează primul același cristal sau Cristalul Combinat (adică acel cristal care afișează toate cele 3 premii Jackpot combinate), este posibil ca valoarea aferentă premiului jackpot care va fi afișată să nu reprezinte exact valoarea pe care o veți câștiga efectiv. Veți putea vizualiza valoarea corectă a premiului câștigat imediat după trecerea perioadei de actualizare. Având în vedere că perioada de actualizare poate fi foarte scurtă (rapidă), este posibil să aflați că premiul jackpot a fost resetat înainte să îl câștigați.

Vă rugăm să aveți în vedere că este posibil să nu fiți singurul jucător care ajunge la funcția "Jackpot Cristal" ("Crystal Jackpot"), iar dacă prima selecție a unui alt jucător intră în conflict cu prima dumneavoastră selecție, veți primi doar o sumă redusă de jackpot (dacă există). Regula generală este aceea potrivit căreia un jucător care, potrivit înregistrărilor noastre, câștigă primul un jackpot, va avea dreptul de a primi premiul jackpot astfel cum acesta a fost afișat, în timp ce orice alt (alți) jucător(i) care a(au) câștigat același jackpot, va (vor) primi numai “semințele” (seed) (dacă există) și orice sumă care a fost generată – dacă există – dat fiind că jackpot-ul a fost câștigat ("Suma redusă").

Deși teoretic, din punct de vedere matematic există posibilitatea unor câștiguri multiple obținute simultan, cazuri ce sunt foarte rare, o situație mult mai des întâlnită este aceea în care premiile sunt câștigate, unul după altul, de obicei, la intervale de mai multe minute, ore sau zile.

Să presupunem că dumneavoastră și un alt jucător ajungeți la funcția „Jackpot Cristal” ("Crystal Jackpot"), iar selecția dumneavoastră este a doua:

  1. În cazul în care și dumneavoastră și celălalt jucător selectați același cristal, celălalt jucător va avea dreptul de a primi întregul premiu jackpot afișat de sistem, iar dumneavoastră veți primi doar Suma Redusă a acestuia;
  2. În cazul în care celălalt jucător selectează Cristalul Combinat și dumneavoastră selectați orice alt cristal, celălalt jucător va primi valoarea întreagă a 3 premii jackpot și, pentru premiul jackpot care a fost deja câștigat de acesta, dumneavoastră veți primi doar Suma Redusă a acestuia;
  3. În cazul în care celălalt jucător selectează un cristal și dumneavoastră selectați Cristalul Combinat, celălalt jucător va avea dreptul de a primi întregul premiu jackpot selectat, în timp ce dumneavoastră veți primi valoarea întreagă a doar 2 premii jackpot și, pentru premiul jackpot care a fost deja câștigat de celălalt jucător, Suma Redusă a acestuia; și
  4. În cazul în care atât dumneavoastră cât și celălalt jucător selectați Cristalul Combinat, celălalt jucător va primi valoarea întreagă a 3 premii jackpot, iar dumneavoastră veți primi doar valoarea Sumelor Reduse ale acestora.

Sistemul de joc va considera o selecție aleatorie a unui jucător ca fiind o selecție făcută de o persoană în scopul de a alege o selecție simultană sau consecutivă a unui cristal sau a unui Cristal Combinat.

Mențiunile de mai sus sunt valabile atât pentru premiile jackpot în bani reali cât și pentru cele acordate în bani virtuali.

Ruletă:

În cazul în care sunteți deconectat după ce ați plasat un pariu, dar înainte să apăsați Butonul Învârte (Spin), pariul dumneavoastră va fi returnat. În cazul în care sunteți deconectat după ce ați plasat un pariu și după ce ați apăsat Butonul Spin (Învârte), rezultatul jocului va fi stabilit de generatorul nostru de numere aleatorii (RNG). După reconectare, veți avea posibilitatea de a vedea dacă ați câștigat sau nu pariul verificând istoricul mesei de ruletă.

Baccarat:

În cazul în care sunteți deconectat în orice moment pe parcursul jocului, jocul va continua. După reconectare, veți avea posibilitatea de a vedea dacă ați câștigat sau nu pariul consultând Istoricul mesei de Baccarat.

Caribbean Poker:

În cazul în care sunteți deconectat înainte să apăsați Butonul Distribuie Cărți (Deal), dar după ce ați plasat un pariu, miza pe care ați pariat-o vă va fi restituită. În toate celelalte cazuri, veți avea posibilitatea de a finaliza jocul de la care ați fost deconectat după ce vă reconectați. În cazul în care jocul nu este finalizat timp de 30 de zile, serverul va juca automat sesiunea respectivă utilizând cea mai bună strategie pentru jocul pe care l-ați ales. După ce vă reconectați la rețeaua noastră, veți putea consulta secțiunea Istoricul meu pentru a afla rezultatul jocului.

Ce se întâmplă dacă sunt deconectat de la poker în timpul jocului?

Anularea turneului

Turneele care sunt în curs de derulare și trebuie anulate din cauza diverșilor factori ce pot apărea (de ex., deficiențe ale serverului, probleme cu conexiunea prezente pe o scară largă, cazuri de întrerupere a curentului electric, deficiențe legate de rețeaua furnizorilor de servicii de Internet, etc.) vor fi anulate, iar jucătorilor care au fost eliminați înainte de anularea turneelor respective nu le vor fi restituite niciun fel de sume în legătură cu aceste turnee. Jucătorilor care nu erau eliminați la momentul anulării: (i) le vor fi restituite orice sume de intrare de tip buy-in, cheltuielile de eliminare în condiții de knock out, sume plătite în regim de rebuy și add-on pe care aceștia le-au achiziționat în legătură cu turneul anulat; si (ii) vor împărți în mod egal (indiferent de numărul de jetoane ale jucătorului) valoarea care este mai mare dintre (a) sumele de intrare de tip buy-in, cheltuielile de eliminare în condiții de knock out aplicabile, sumele plătite în regim de rebuy și add-on achiziționate de cei care au fost eliminați înainte de anularea turneului; sau (b) fondul de premii garantat din care se vor scădea sumele distribuite la punctul (i).

Prin derogare de la prevederile stipulate în paragraful de mai sus, în cazul în care un turneu este anulat când acesta este încă în curs de derulare, ne rezervăm dreptul, la libera noastră alegere, de a returna sumele jucătorilor care nu au fost eliminați din turneu până la momentul anulării acestuia utilizând o formulă bazată pe: (i) numărul de jetoane deținute de jucător; (ii) structura fondului de premii; si (iii) valoarea fondului de premii colectată efectiv de la jucători sau valoarea fondului de premii garantat.

Pentru evitarea oricărui dubiu, în cazul în care înscrierea târzie este încă posibilă după ce turneul a început sau într-un moment în care în cadrul turneului nu s-au făcut progrese semnificative, iar un asemenea turneu este anulat, ne rezervăm dreptul de a nu restitui jucătorilor care sunt încă înscriși în turneu nicio diferență dintre valoarea fondului de premii colectată în mod efectiv de la jucători și valoarea fondului de premii garantat. În acest caz, jucătorilor care nu au fost eliminați din turneu le vor fi restituite sumele în termen de două zile de la data anulării turneului.

Deconectare din cauza unor probleme specifice jucătorilor

În cazul în care un jucător este deconectat din cauza unor motive specifice respectivului jucător, este posibil ca serverul nostru să încerce în mod automat să restabilească conexiunea cu acel jucător. În cazul în care conexiunea nu poate fi restabilită în timp util, în jocurile de tip ring games (desfășurate la mese de joc între mai mulți jucători), în cazul în care: (i) nu ați plasat un pariu atunci când este rândul dumneavoastră, sistemul nostru va apăsa în mod automat butonul ”check”; sau (ii) în cazul în care un alt jucător a plasat un pariu și dumneavoastră trebuie să egalați acel pariu (“call”), mâna dumneavoastră va fi retrasă ”fold”. În cazul în care vă confruntați cu o problemă de conectivitate specifică jucătorilor, nu se va considera că ați pariat toate jetoanele („all-in”) la mâna respectivă. Înainte de a lua orice măsură, sistemul nostru va activa durata în intervalul de timp alocat dumneavoastră, în cazul în care aveți un astfel de interval de timp. În cazul în care conexiunea nu este restabilită într-un interval de timp corespunzător pentru un turneu de poker care este încă în curs de derulare, veți continua să jucați forțat plasând blind-urile, iar sistemul nostru va deduce valoarea mizei plasate în cadrul pariului forțat (blinds) până în momentul în care pierdeți toate jetoanele (blinded out). În cazul în care conexiunea este restabilită înainte să vă pierdeți toate jetoanele (blinded out), veți fi reconectat în mod automat la turneu și veți putea continua să jucați din momentul în care sunteți reconectat la serverul nostru.

Politica privind situațiile de indisponibilitate a serverului

În cazul în care serverul nostru este afectat de o situație neașteptată de indisponibilitate și aceasta afectează toți jucătorii care sunt angajați într-un joc de tip ring game sau într-un turneu, se vor aplica următoarele reguli:

Jocuri de tip ring games (jocuri la mese de poker)

Jocul de tip ring game (la masa de poker) va reveni în mod automat la poziția în care acesta se găsea înainte de mâna care se juca (și care a fost întreruptă din cauza indisponibilității serverului) ca și cum mâna respectivă nu s-ar fi jucat niciodată și oricărui jucător care este deconectat în timp ce un astfel de joc de tip ring game (la masa de poker) este în derulare îi va fi restituită valoarea fondurilor cu care acesta a contribuit la pot în cadrul mâinii întrerupte.

Turnee

Orice turneu care este încă în derulare se va încheia și fondul de premii va fi împărțit în mod egal între toți jucătorii care nu au fost încă eliminați din turneu. Jucătorii care părăsesc turneul înainte de apariția situației de indisponibilitate a serverului nu vor fi afectați și nu vor fi eligibili pentru niciun premiu.

Ce trebuie să fac dacă sunt deconectat de la pariurile sportive în timp ce plasez un pariu?

În cazul în care sunteți deconectat înainte de a apăsa Butonul Plasează Pariu (Place Bet), din contul dumneavoastră nu vor fi trase niciun fel de fonduri. În cazul în care sunteți deconectat după ce ați apăsat Butonul Plasează Pariu dar: (i) înainte să fie afișată confirmarea privind pariul; (ii) în timp ce este în curs de derulare o numărătoare inversă cu privire la un pariu; sau (iii) în cazul în care pariul trebuie să fie aprobat manual, în urma reconectării la rețeaua noastră, veți avea posibilitatea de a vedea dacă pariul dumneavoastră a fost acceptat sau nu, parțial sau total, consultând tabelul conținând istoricul pariurilor sportive.

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Copyright © 2020 888 Romania Limited, cu număr înregistrare 112541 și cod fiscal 35108618, o subsidiară a 888 Holdings PLC

888 Romania Limited este o companie înregistrată în Malta, cu adresa în Malta, nivel G, Quantum House. Str. Abate Rigord nr. 75, Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta.

Vă rugăm să contactați echipa noastră de Servicii Clienți pentru orice întrebare la email: support@888.ro, sau la telefon +44-203-478-1907.

Dreptul de a furniza jocuri de noroc la distanță în România a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://www.onjn.gov.ro/) (valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026) și în temeiul autorizației de exploatare a jocurilor de noroc acordată prin Decizia nr. 1479/30.08.2018 (valabilă până la data de 30 august 2019).

Jocurile de noroc sunt interzise minorilor și pot genera dependență. Jucați responsabil.