Fără spyware

Fără compromisuri. 888 vă oferă confortul psihic de care aveţi nevoie atunci când jucaţi, nepermiţând acestor intruşi să vă deranjeze în timpul jocului.

Fără Adware

Adware este un software care vă oferă, în mod automat, reclame nedorite şi sâcâitoare, de tipul celor care apar brusc şi vă enervează. De obicei, este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil, să contracarăm adware-ul care cauzează problema.
888 nu permite niciunei reclame sâcâitoare să vă deranjeze în timpul jocului.

Fără spyware

Spyware este un software care se instalează în mod automat pe calculator, de obicei, fără ştirea dumneavoastră, şi adună şi transmite date, în mod acoperit, despre calculatorul dumneavoastră. Unele dintre cele mai periculoase spyware pot transmite chiar detalii privind numele de utilizator sau parola unei terţe părţi care încearcă să vă fure identitatea şi să comită fraudă.
Software-ul 888 nu conţine spyware şi ne-am străduit din răsputeri să vă păstrăm informaţiile personale cât mai în siguranţă, folosind tehnologie de criptare.

Fără Malware

Malware este un software maliţios care este creat pentru a se infiltra în sau pentru a vă distruge sistemul de operare al calculatorului sau alte programe. Viruşii, viermii sau caii troieni reprezintă diferite tipuri de malware. Ei se ascund în interiorul altor software-uri şi se încarcă în fundal, astfel încât nu veţi şti de existenţa lor decât când este prea târziu.
888 încearcă din răsputeri să se asigure că software-ul nostru poate fi descărcat în siguranţă şi că jocurile noastre sunt sigure şi securizate.

Joc responsabil

Ca lideri mondiali în industria jocurilor de noroc online, noi, cei de la 888, am implementat o politică pro-activă privind responsabilitatea socială şi corporativă, care se reflectă în înaltele standarde etice şi profesionale pe care ni le-am impus.