Joc corect

Una dintre principalele noastre preocupări în operaţiunile de jocuri online este garantarea jocului corect. Compania (aşa cum este definită în Acordul cu utilizatorul) înţelege importanţa explicării modului practic de realizare a acestui deziderat:

Cu excepţia pariurilor sportive şi jocurilor LIVE, care sunt transmise prin camere web în timp real, cu dealeri reali "dealerul" de pe site este de fapt un computer. Pentru asigurarea integrităţii jocurilor noastre, la determinarea rezultatelor jocurilor este folosit întotdeauna un generator fiabil de numere aleatorii (GNA). Indiferent dacă este vorba de aruncarea zarurilor, o mână de cărţi sau învârtirea unei roţi, în fiecare eveniment este utilizat un GNA pentru a se asigura conformitatea cu standardele relevante. Sistemul a fost testat în mod riguros rulând milioane de runde şi examinând apoi rezultatele. Sistemul este testat sistematic de Companie.

Companie oferă o varietate de jocuri, printre care şi unele dezvoltate de companii terţe, ceea ce permite o ofertă mai vastă de experienţe de joc pentru membri. Pentru jocurile care nu sunt dezvoltate de compania noastră, sunt impuse o serie de proceduri suplimentare, cu scopul de a asigura conformitatea acestora cu standardele noastre. Suplimentar, furnizorii noştri de jocuri dispun de proceduri de testare separate, în cadrul propriilor companii, inclusiv testarea GNA.

Totodată, oferim membrilor noştri un jurnal uşor de utilizat cu rezultatele jocurilor la care au participat, accesibil prin intermediul dispozitivului propriu, dacă este disponibil sau prin serviciul de asistenţă clienţi. Aceste informaţii pot fi vizionate oricând şi cuprind sumele pariate, rezultatele jocurilor, precum şi date referitoare la depuneri şi retrageri.

Compania beneficiază de serviciile unor auditori independenţi recunoscuţi pe plan internaţional, care revizuiesc procentajul de plată al cazinoului.

Revizia este realizată regulat şi include procentajul de plată al fiecărui joc, precum şi procentajul de plată mediu total.

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Safer.Better.Together.

Playing responsibly within limits

18+
888responsible

Copyright © 2021 888 Romania Limited, cu număr înregistrare 112541 și cod fiscal 35108618, o subsidiară a 888 Holdings PLC

888 Romania Limited este o companie înregistrată în Malta, cu adresa în Malta, nivel G, Quantum House. Str. Abate Rigord nr. 75, Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta.

Vă rugăm să contactați echipa noastră de Suport Clienți pentru orice întrebare la email: suport@888.ro, sau la telefon +44-203-478-1907.

Dreptul de a furniza jocuri de noroc la distanță în România a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://www.onjn.gov.ro/) (valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026) și în temeiul autorizației de exploatare a jocurilor de noroc acordată prin Decizia nr. 1635/13.08.2020.

Jocurile de noroc sunt interzise minorilor și pot genera dependență. Jucați responsabil.