Una dintre principalele noastre preocupări în operaţiunile de jocuri online este garantarea jocului corect. Compania (aşa cum este definită în Acordul cu utilizatorul) înţelege importanţa explicării modului practic de realizare a acestui deziderat:

Cu excepţia pariurilor sportive şi jocurilor LIVE, care sunt transmise prin camere web în timp real, cu dealeri reali "dealerul" de pe site este de fapt un computer. Pentru asigurarea integrităţii jocurilor noastre, la determinarea rezultatelor jocurilor este folosit întotdeauna un generator fiabil de numere aleatorii (GNA). Indiferent dacă este vorba de aruncarea zarurilor, o mână de cărţi sau învârtirea unei roţi, în fiecare eveniment este utilizat un GNA pentru a se asigura conformitatea cu standardele relevante. Sistemul a fost testat în mod riguros rulând milioane de runde şi examinând apoi rezultatele. Sistemul este testat sistematic de Companie.

Companie oferă o varietate de jocuri, printre care şi unele dezvoltate de companii terţe, ceea ce permite o ofertă mai vastă de experienţe de joc pentru membri. Pentru jocurile care nu sunt dezvoltate de compania noastră, sunt impuse o serie de proceduri suplimentare, cu scopul de a asigura conformitatea acestora cu standardele noastre. Suplimentar, furnizorii noştri de jocuri dispun de proceduri de testare separate, în cadrul propriilor companii, inclusiv testarea GNA.

Totodată, oferim membrilor noştri un jurnal uşor de utilizat cu rezultatele jocurilor la care au participat, accesibil prin intermediul dispozitivului propriu, dacă este disponibil sau prin serviciul de asistenţă clienţi. Aceste informaţii pot fi vizionate oricând şi cuprind sumele pariate, rezultatele jocurilor, precum şi date referitoare la depuneri şi retrageri.

Compania beneficiază de serviciile unor auditori independenţi recunoscuţi pe plan internaţional, care revizuiesc procentajul de plată al cazinoului.

Revizia este realizată regulat şi include procentajul de plată al fiecărui joc, precum şi procentajul de plată mediu total.